rayyan's FotoPage

By: rayyan zulfaisal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
rayyan yg suka isap jari

mmm....cakkkk!!
nyum nyum..sedap sunnguh jari ni.
dgn daddy but daddy still sleeping
View all 13 photos...


Wednesday, 19-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
no gold/platinum lining

minton-haddon hall
minton- haddon hall blue
portmeirion-botanic garden
View all 6 photos...


Tuesday, 18-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

baroness
centennial rose
lichfield
View all 14 photos...


Monday, 17-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

white table cloth ( rect 183x320cm = 72x 126 inch)
white napkins of 6 ( old country rose )
green napkin of 6( old country rose)
View all 25 photos...
back to business. ni brg2 yg dah beli n nak di jual di malaysia. tak sempat nak gi car boot sbb sejuk n pagi2 rayyan mesti nak mommy teman dia tido.shop yg kat sebelah skolah kasyful tu dah tutup. yg pinggan tu tak mark up harga lg.thats the cost. maybe kena tambah sket2 lagi sbb takut certain things tak available, kena carik kat doulton shop yg kat festival park tu..so maybe mahal sket.

table cloth n napkins : cost £3


Sunday, 16-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

pakai tudung mommy..cute tak?
mcm pompuan.masa ni rayyan baik je.
masa main2 kat bawah
View all 6 photos...
pic of rayyan today 15/10/05 n yesterday


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net